vineri, 6 iulie 2012

Mini-circuit prin Europa I

Ne-am propus ca anul asta, pe langa minivacantele de la mare sau de la munte din weekenduri, sa ne facem si unul sau doua concedii de neuitat. L-am reusit pe primul! Am fost in perioada 22-30 iunie 2012 in Ungaria, Slovacia, Germania si Cehia.
Am pornit plini de frenezie in dimineata zilei de 22 iunie spre primul loc unde aveam cazare - Budapesta. Drumul l-am parcurs relativ usor, datorita faptului ca aveam in minte numai cuvintele concediu, vacanta, distractie, dar si pentru ca de 3 ani n-am mai iesit din tara. Am plecat cu masina la ora 6 dimineata din Bucuresti si am ajuns in Budapesta la hotelul unde eram cazati in jurul orei 20. A durat destul de mult pana am gasit hotelul, am avut si peripetii, intrucat GPS-ul ne indica sa o luam pe un drum aflat in mijlocul padurii, pe care insa erau doar sportivi, pe jos sau cu bicicletele. Una din doamnele bicicliste ne-a atras atentia ca nu e bine pe acolo si ca trebuie sa ne intoarcem. In sfarsit, o data ajunsi la hotel am remarcat ca intreaga zona, inclusiv hotelul, era destinata sportului si am inceput sa ne simtim prost ca doar noi intrebam de masa. Am fost indrumati sa cinam la un restaurant unde ajungeam in 10 minute de mers pe jos, dar, pentru ca nu aveam forinti la noi si nu mai vroiam sa ne complicam cu schimbatul sau cu plata cu cardul (si apoi sa ne intrebam unul pe altul cum facem cu bacsisul ospatarului), ne-am intors inapoi prin padure, unde ne-am oprit un pic sa se joace copilul si sa respiram aer curat si am mancat in camera ce aveam cu noi din Bucuresti. Hotelul nu ne-a impresionat in mod deosebit, insa privelistea de la balconul lui, da.


In interior, hotelul arata asa:


Micul dejun de a doua zi dimineata a fost foarte generos si servit pe o terasa de unde puteam admira Budapesta in toata splendoarea ei.
Pentru ca am mai fost in Budapesta de multe ori si am vazut o mare parte din ea, de data asta am preferat sa ne pastram puterile pentru alte orase din Europa si sa ne limitam doar la hotel si imprejurimile lui.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu